Vaša korpa: 0,00 RSD.

Nema proizvoda u vašoj korpi.

Ukupno: 0,00 RSD.

Rekuperator TWIN-FRESH COMFO RA1-50

Više slika

Rekuperator TWIN-FRESH COMFO RA1-50

Tip: Aksijalni

Budite prvi u ocenjivanju ovog proizvoda

Stanje: Dostupno na lageru

ventilator sa ustedom toptotne energije


KUĆNI REKUPERATOR

Specijalna cena Bez PDV-a: 41.540,00 RSD. Sa PDV-om: 49.848,00 RSD.

Regularna cena 52.824,00 RSD.

Specifikacija

Proizvođač Ne
Preuzimanja

TwinFresh Comfo

Tip ventilatora Aksijalni
Zemlja proizvodnje Poljska

twin fresh logo

 twin fresh comfo series


Radna logika TwinFresh ventilatora

twin fresh comfo series primena - kucni rekuperator

Ventilator je dizajniran i za reverzibilni režim sa regeneracijom energije i za ubacivanje ili izbacivanje vazduha režimu bez regeneracije.

I ciklus (CYCLE I). Topao ustajao vazduh se izbacuje  iz prostorije, onda prolazi kroz keramički  akumulator energije i dok teče kroz njega, greje i vlaži keramički akumulator i prenosi do 90%  toplotne energije na njega. Kada se keramički akumulator zagreje, ventilator se automatski prebacuje  na režim ubacivanja vazduha.

II ciklus (CYCLE II). Čist svež vazduh spolja prolazi kroz keramički akumulator energije , upija vlagu i zagreva se do sobne temperature zahvaljujući akumuliranoj toploti. Kao temperatura akumulatora padne dole, ventilator prebacuje na ekstrakt režim i ciklus obnavlja. Ventilator menja režim rada između ubacivanja i izbacivanja vazduha svakih 70 sekundi.


Dizajn ventilatora (rekuperatora) TwinFresh

delovi rekuperatora toplote usteda

Ventilaciona rešetka. - elegantna, uklapa se uz svaki enterijer.

Keramički akumulator energije (regenerator). - keramički akumulator visoke tehnologije sa iskorišćenjem do 90% zadržavanja toplote izlaznog vazduha i zagrevanja istom energijom vazduha koji se ubacuje).  . 

Dvosmerni EC ventilator. Vazduh se ubacuje i izbazuje uz pomoć dvosmernog aksijalnog ventilatora sa EC motorom. Zahvaljujući EC tehnologiji ventilator ima niske potrebe za energijom. Napaja se bezbednim naponom od 12V. Motor ventilatora ima kuglične ležajeve i integrisanu zaštitu od pregrevanja što mu obezbeđuje dug vek trajanja.


Sistem ventilacije baziran na TwinFresh ventilatorima.

sistem ventilacije kucnim rekuperatorima toplote

Da se uredi ventilacioni sistem zasnovan na TvinFresh ventilatora instalira se po jedan  ventilator u svakoj sobi. Za veće prostorije, instalirati dva ili više
ventilatora.
TvinFresh ventilatori su pogodni za upotrebu kao pojedinačne jedinice ili za integraciju u ventilacioni mrežu.


 

 


Recenzije korisnika

Napišite Recenziju

Garancija na uređaj se ne priznaje ukoliko uređaj nije montiran od strane ovlašćenog servisa i po pravilima struke. ACS Shop Service garancija - omogućujemo Vam do 5 godina garancije, uz obvezan godišnji redovan servis (na svakih 12 meseci ).

* nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene su sa uračunatim PDV-om.