Kontakt: (011) 6791-575

Vaša korpa: 0,00 RSD.

Nema proizvoda u vašoj korpi.

Ukupno: 0,00 RSD.

PLAĆANjE:

Sve cene na sajtu su u dinarima sa uračunatim PDV-om. U cenu nije uračunata montaža.Cena montaže zavisi od tipa i kapaciteta uredjaja.Molimo Vas da cenu montaže proverite telefonom. 

Uslovi plaćanja :

1.Gotovinsko i placanje platnim karticama

2.Virmansko plaćanje

3.Plaćanje čekovima

4.Plaćanje kreditnim karticama

5.WEB kredit

6.Krediti kod naših poslovnih banaka1. Gotovinsko ili plaćanje platnim karticama VISA, Maestro, MasterCard, Dina, American .

2. Plaćanje preko poslovnog ili tekućeg računa. Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na naš račun , uz obavezno navođenje broja predračuna. Predračun izdaje naša služba komercijale na zahtev, putem telefona ili na email.

3. Najveća pogodnost prilikom plaćanja koju nudimo je prodaja robe čekovima gradjana na 6 rata BEZ KAMATE! ili na 12 rata sa 5%kamate

4. Novina je plaćanje kreditnim karticama Banke Intesa na 6 rata BEZ KAMATE! ili na 12 rata sa 5%kamate

5. ACS Shop je u saradnji sa Raiffeisen bankom obezbedila finansiranje svojih kupaca od 6 do 48 rata. bez odlaska u Banku putem Tehnoweb kredita i Tehnoweb kreditne kartice. Kupovina do 60.000 dinara na ličnu kartu, bez overe potvrde o zaposlenju.Maksimalni iznos je 400.000 din.Korisnici Web kartice/kredita ne moraju biti komitenti Raiffeisen banke. Primer WEB kredita.

6. Partner krediti u saradnji sa  ,RAIFFEISEN BANK,KOMERCIJALNA BANKA,BANCA INTESA omogućavaju da kupite klima uredjaj na kredit od 6 do 36 sa fiksnom dinarskom ratom i kamatom tokom celog perioda otplate kredita.Izdajemo Vam predracun na osnovu koga banka odobrava kredit sa brojem rata i visini koju dogovorite.


NARUČIVANJE:


Proizvodi prikazani na ovom sajtu su samo deo ponude ACS Shop&Service. Pre kupovine obavezno se informišite o trenutnoj raspoloživosti željenih proizvoda jer nisu svi proizvodi prikazani na sajtu stalno na našem lageru.
Uredjaje možete naručiti telefonom ili dolaskom u nas prodajni objekat.Telefonom možete zakazati i montažu klima uredjaja na teritoriji Beograda .Montažeri će Vam isporučiti uredjaj na adresu i montirati. 
Obzirom da naše uredjaje kupuju i lica van teritorije Beograda ,
Spisak partnerskih servisa u Srbiji za montažu klima uredjaja možete videti ovde.
U slučaju da Vam je potreban proizvod koga nema na našem lageru, i koji se moraju uvoziti ,obavezana je uplata avansa 30% od cene uredjaja.Od dana uplate avansa roba se poručuje i rok isporuke je od 2 do 20 dana(u zavisnosti od Zemlje uvoza). 

POŠTARINA I SLANjE ROBE:
Kupljenu robu šaljemo na Vašu adresu širom Srbije u saradnji sa kurirskim službama. Isporuka proizvoda se naplaćuje po važećim cenovnicima kurirskih službi. Sarađujemo sa kurirskom službom:


GARANCIJA:

Za sve klima uredjaje u nasoj ponudi posedujemo odgovarajuce ISO sertifikate o kvalitetu.Velika većina uredjaja poseduje i specijalne EUROVENT sertifikate koje izdaje Europska komisija ,takve sertifikate dobijaju uredjaji viskih perfomansi i kvaliteta.

Svi klima uredjaji kupljeni u ACS Shop Service poseduju najmanje dvogodišnju garanciju.Garantni rok na ugrađene klima uređaje se moze produzavati do 5 godina uz obavezno godišnje servisiranje od strane ACS Shop&Service.

Redovan godisnji servis zakazujemo isključivo po pozivu mušterije.Redovan godišnji servis se zakazuje na godinu dana od dana prvobitne montaže.

Redovni godišnji servis kao i eventualne popravke u okviru garantnog roka, a u skladu sa Uslovima garancije, obavlja isključivo ACS Shop&Service koji je prodao uređaj. 

Ukoliko servis i popravke preuzme drugi servis , usluge će biti fakturisane prema važećem cenovniku.

Garantni list,račun i uputstvo na srpskom jeziku su sastavni deo isporuke uz naručeni proizvod kupcu.

Kupac je dužan čuvati Garantni list i račun sve vreme garantnog perioda,jer putem tih dokumenata može ostvariti svoja prava.

U slučaju reklamacije na kupljeni proizvod,a u okviru prava navedenih u garantnom listu, pružićemo Vam punu podršku.