Vaša korpa: 0,00 RSD.

Nema proizvoda u vašoj korpi.

Ukupno: 0,00 RSD.

DAIKIN FTXJ35MS/RXJ35M

Više slika

DAIKIN FTXJ35MS/RXJ35M

Proizvođač: Daikin
Tip: Inverter
Nominalni kapacitet: 12000 BTU
Vrsta unutrašnje jedinice: zidni

Budite prvi u ocenjivanju ovog proizvoda

Stanje: Dostupno na lageru

log-daikin-emura


daikin r32 bluevolution


Daikin Emura II srebrna

Specijalna cena Bez PDV-a: 149.991,64 RSD. Sa PDV-om: 179.989,72 RSD.

Regularna cena 215.939,80 RSD.

Specifikacija

Napajanje (V, ph, Hz): 220v
Tip klima uređaja Inverter
Model spoljne jednice : RXJ35M
Model unutrašnje jedinice : FTXJ35MS
Vrsta unutrašnje jedinice zidni
Energetska klasa hlađenje A++
Energetska klasa grejanje A++
EER 3,98
COP 4,08
SEER 7,19
SCOP 4,60
Kapacitet grejanja (kW) 4,0 (1,4 - 5,1)
Kapacitet Hlađenja (kW) 3,5 (1,4 - 4,1)
Nominalni kapacitet 12000 BTU
Potrošnja struje hlađenje (KW) 0.85
Potrošnja struje grejanje (KW) 0.99
Temperaturni opseg rada hlađenje -10°C~+46°C
Temperaturni opseg rada grejanje -15°C~+20°C
Nivo buke unutrašnje jedinice (dB)min/max: 20/45
Protok vazduha hlađenje/grejanje (max.) m3/h 660/702
Dimenzije unutrašnje jedinice (VxŠxD) (mm): 303x998x212
Težina unutrašnje jedinice (kg): 12
Nivo buke spoljne jedinice (dB)min/max: 44/48
Dimenzije spoljne jedinice(VxŠxD) (mm): 550x765x300
Težina spoljne jedinice (kg): 34
Radni medijum: R32
Cevna instalacija tečna/gas (mm): 6,35/9,52
Maksimalna dužina (m): 20
Maksimalna visinska razlika (m): 15
Prednapunjena dužina (m): 10
Zemlja proizvodnje Češka
Garancija: 3 godine
Proizvođač Daikin
Preuzimanja

Izvod iz kataloga Daikin FTXG-L.pdf

Uputstvo na srpskom Daikin Emura.pdf

Podešavanje aplikacije za kontrolu preko interneta

 

Aplikacija za Android

 Aplikacija za IOS

 Daikin Emura II

daikin emura siva

spoljna-emura


 

Tradicionalno Daikin je uvek dizajnirao svoje proizvode u Japanu i pravio male prepravke za Evropska i prekookenska tržišta. Međutim, poslednjih godina prodaja split klima uređaja u Evropi dostigla su razmere koja opravdava novi Evropski koncept. Ovo je prvi put da se unutrašnje jedinice dizajniraju u Evropi za Evropsko tržište, koristeći evropske tehničke i dizajnerske standarde. Emura predstavlja savršeni spoj stila, luksuza,oblika, funkcije i elegancije Daikin Emura je najsavršeniji visoko efikasni inverter klima uredjaj , koji se savršeno uklapa u savremeni enterijer. Dostupan u dve različite boje - mat kristal beli ili inox aluminium. Način rada može se lako prepoznati po LED osvetljenju na dnu jedinice.

• Crvena - grejanje • Plavo - Režim hlađenja • Zelena - odvlaživanje vazduha • Narandzasta - tajmer mod.

Tradicionalno Daikin je uvek dizajnirao svoje proizvode u Japanu i pravio male prepravke za Evropska i prekookenska tržišta. Međutim, poslednjih godina prodaja split klima uređaja u Evropi dostigla su razmere koja opravdava novi Evropski koncept. Ovo je prvi put da se unutrašnje jedinice dizajniraju u Evropi za Evropsko tržište, koristeći evropske tehničke i dizajnerske standarde. Emura predstavlja savršeni spoj stila, luksuza,oblika, funkcije i elegancije Daikin Emura je najsavršeniji visoko efikasni inverter klima uredjaj , koji se savršeno uklapa u savremeni enterijer. Dostupan u dve različite boje - mat kristal beli ili inox aluminium. Način rada može se lako prepoznati po LED osvetljenju na dnu jedinice. • Crvena - grejanje • Plavo - Režim hlađenja • Zelena - odvlaživanje vazduha • Narandzasta - tajmer mod. Daikin Europe NV ponosno objavljuje da je Daikin Emura dobio prestižnu nagradu za dizajn iF Product Design Award za 2010, i Red Dot Design Award 2010. Već 56 godina, iF product design ,nagrada je međunarodno priznat zaštitni znak za izvanredan dizajn. Daikin Emura je ocenjena po više kriterijuma , uključujući kvalitet dizajna, izrade, izbor materijala, stepen inovacije, odnos prema životnoj sredini, funkcionalnosti, ergonomije i sigurnosti.

• Crvena - grejanje   • Plavo - Režim hlađenja   • Zelena - odvlaživanje vazduha   • Narandzasta - tajmer mod.

Daikin Europe NV ponosno objavljuje da je Daikin Emura dobio prestižnu nagradu za dizajn iF Product Design Award za 2015, i Red Dot Design Award 2014. Već 56 godina, iF product design ,nagrada je međunarodno priznat zaštitni znak za izvanredan dizajn. Daikin Emura je ocenjena po više kriterijuma , uključujući kvalitet dizajna, izrade, izbor materijala, stepen inovacije, odnos prema životnoj sredini, funkcionalnosti, ergonomije i sigurnosti. 

 

• PAM INVERTER KONTROLA: PAM (Pulse Amplitude Modulation) inverter tehnologija rezuiltira poboljšanim performansama hlađenja i grejanja uz smanjenje potrošnje energije. Minimalnom potrošnjom dobija se maksimalan komfor.

daikin kompresor

•RELUCTANCE DC MOTOR: Postiže visoku efikasnost primenom ustezajuće osovine na DC motor spoljnih jedinica. DC motor ventilatora svojom finom rotacijom smanjuje potrošnju energije.

•SWING KOMPRESOR:Efikasnost se povećava i izbegavanjem trenja pri radu te gubitka Freona, dok je jacina buke svedena na minimum. 

sensorsenzor pokreta na klimi

•SENZOR POKRETA detektuje da li je neko u sobi. Kad je soba prazna nakon 20 minuta jedinica prebacuje u ekonomičan način rada , kada osoba ulazi u sobu vraća se normalnom režimu rada.Ušteda koja se na ovaj način može ostvariti je i do 80%.

 

•Savremeni fotokatalitički filter za čišćenje vazduha, od titan-apatita povećava prostor efektivnog čišćenja i uklanjanja neprijatne mirise.  

filter daikin confort

•Powerful (snažni) način rada za brzo hlađenje ili grejanje

• Unutrasnja i spoljna jedinica s tihim načinom rada

Opcija tihog rada spoljne/unutrasnje jedinice pruža komfor savršene tišine od 22dB(A) unutarnje i 43dB(A) spoljne jedinice, što je najniži nivo buke u čitavoj industriji proizvođača klima uređaja.

• Automatsko, vodoravno i vertikalno 3D strujanje vazduha osigurava efikasniju distribuciju vazduha i temperature Novi "Comfort" režim rada omogućava širokougaoni vertikalni usmjerivač koji osigurava da se hladan ili topao vazduh distribuira po prostoriji. U režimu hlađenja usmjerivač se okreće vodoravno kako bi sprečio distribuciju hladnog vazduha direktno u osobe, dok se u režimu grejanja okreće vertikalno i usmerava vazduh prema podu.

• Noćni način rada ,kako bismo Vam pomogli spavati udobnije, Daikin Emura će održavati prijatnu temperaturu tokom noći bez prevelikog zagrevanja odnosno hladjenja prostorije . Ako je funkcija uključena, uređaj će automatski postaviti temperaturu do 0,5 ° C toplije kao hlađenja i 2 ° C hladnije kad zagrijavanja. Time se sprečava brze promene u sobnoj temperaturi koja može ometati vaše spavanje.

• Antikorozivna obrada rebara na toplotnom izmenjivaču spoljne jedinice

 · Režim rada Cooling Breeze® · URURU® postupak ovlaživanja · Postupak vlaženja · SARARA® postupak isušivanja · Postupak prečišćavanja vazduha pomoću Flash Steamer® tehnologije · Indikator u više boja · Prikaz temperature I nivoa vlažnosti na daljinskom · Mold Shock režim · Dovod svežeg vazduha · 5 brzina ventilatora · Automatsko restartovanje · Antikorozivna obrada rebara na toplotnom izmenjivaču spoljne jedinice

• SLIDE-SASTAV OTVARANJA: Optimalne performanse protoka vazduha osigurava pomični prednji panel. Kod uključivanja uređaja, prednji panel klizi prema napred otvarajući prostor za usis vazduha. Istovremeno, donja se klapna podiže otvarajući izduvni otvor na jedinici. Ovakav inovativni dizajn doprinosi na uštedi u prostoru i estetici.

emura srebrni panel

Daljinski upravljač Preko novog daljiskog upravljača možete kontrolisati klima uredjaj i njegovim opcijama:

1. Automatski način rada

2. Suvi program Stepen vlage će se smanjiti, bez varijacije na sobnoj temperaturi.

3. Režim hlađenja Temperatura se može podesiti od 18 ° C do 32 ° C

4. Grejanje Temperatura se može podesiti od 10 ° C do 30 ° C

5. Fan način Klima uređaj se može koristiti kao ventilator, izduvavanje bez hlađenja ili greanja.

6. Econo način Ova funkcija smanjuje potrošnju energije, tako da drugi uređaji koji imaju veliku potrošnju energije, mogu se koristiti. Smanjuje rada i zvuka spoljne jedinice za 3dB (A) kako bi se osiguralo mirno okruženje za komšiluk.

 

daikin android kontrol

› Informacija o Vašoj svakodnevnoj uštedi energije Uvek pod kontrolom nebitno gde se nalazite Emura može da se poveže na kontroler preko Wifi ( KKRP01A) koja dozvoljava da nadgledate i kontrolišete sistem preko aplikacije na internetu ma gde se nalazili i u bilo koje vreme.

Vise detalja o aplikaciji i nacinu povezivanja na sledecem linku

http://www.daikineurope.com/minisite/onlinecontroller/index.jsp

 daikin klima

 


 

 


 

 

emura siva


slika daikin

Recenzije korisnika

Napišite Recenziju

Garancija na uređaj se ne priznaje ukoliko uređaj nije montiran od strane ovlašćenog servisa i po pravilima struke. ACS Shop Service garancija - omogućujemo Vam do 5 godina garancije, uz obvezan godišnji redovan servis (na svakih 12 meseci ).

* nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene su sa uračunatim PDV-om.