Vaša korpa: 0,00 RSD.

Nema proizvoda u vašoj korpi.

Ukupno: 0,00 RSD.

MIDEA BREEZELESS MSFAAU-12HRFN8-QRD6GW

Više slika

MIDEA BREEZELESS MSFAAU-12HRFN8-QRD6GW

Proizvođač: Midea
Tip: Inverter
Nominalni kapacitet: 12000 BTU
Vrsta unutrašnje jedinice: zidni

Budite prvi u ocenjivanju ovog proizvoda

Stanje: Dostupno na lageru

Bez PDV-a: 66.658,68 RSD. Sa PDV-om: 79.989,92 RSD.

Specifikacija

Napajanje (V, ph, Hz): 220-240/1~/50
Tip klima uređaja Inverter
Model spoljne jednice : MSFAAU-12HRFN8-QRD6GW
Model unutrašnje jedinice : MSFAAU-12HRFN8-QRD6GW
Vrsta unutrašnje jedinice zidni
Energetska klasa hlađenje A+++
Energetska klasa grejanje A++
EER N/D
COP N/D
SEER 8.5
SCOP 4.6
Kapacitet grejanja (kW) 0.88 - 4.54
Kapacitet Hlađenja (kW) 1.31 - 4.37
Nominalni kapacitet 12000 BTU
Potrošnja struje hlađenje (KW) 0.857
Potrošnja struje grejanje (KW) 0.952
Temperaturni opseg rada hlađenje -15°C~+50°C
Temperaturni opseg rada grejanje -15°C~+30°C
Nivo buke unutrašnje jedinice (dB)min/max: 28
Protok vazduha hlađenje/grejanje (max.) m3/h 640/520/400
Dimenzije unutrašnje jedinice (VxŠxD) (mm): 940x325x193
Težina unutrašnje jedinice (kg): 10.7
Nivo buke spoljne jedinice (dB)min/max: 50
Dimenzije spoljne jedinice(VxŠxD) (mm): 800x554x333
Težina spoljne jedinice (kg): 29.3
Radni medijum: R32
Cevna instalacija tečna/gas (mm): 6,35/9.52
Maksimalna dužina (m): 25
Maksimalna visinska razlika (m): 10
Prednapunjena dužina (m): N/D
Zemlja proizvodnje Kina
Garancija: 2 godine
Proizvođač Midea
Preuzimanja N/D

Jedinstveni klima uređaj proizvođača Midea sa patentiranom Twin Flap TM tehnologijom je prvi uređaj sa 2 perforirana krilca za usmeravanje vazduha. Izborom ugla krilaca sami određujete snagu hladnog povetarca. Oba krilca su rupičasta (Mini-hole Matrix) i dizajnirana da unutrašnjom strukturom rupica u obliku peščanog sata, vazdušnu struju rasprše na hiljade malih struja vazduha koje se kreću u svim pravcima. Breezeless ima i otvore za izduvavanje vazduha sa bočnih strana. Kombinacijom sitnih struja i bočnog izduvavanja, snop hladnog vazduha umekšava se do tačke da samo osećate svežinu i komfor, bez direktnog i neprijatnog strujanja hladnog vazduha.

Visoko frekventni Inverter Quattro(TM) kompresor, srce ovog klima uređaja, inspirisano brzinom i robusnošću trkačkog automobila, postiže brzinu od 65Hz za 6 sekundi i sa lakoćom održava dostignute performanse i u hlađenju i grejanju. Boost funkcija i krilce sa velikim otvorom za izduvavanje rashlađuju vašu prostoriju neverovatnom brzinom. Novi aerodinamični dizajn otvora za izduvavanje, kao i ventilatora, omogućava nesmetani prolaz vazduha uz minimalna trenja i rezultira niskom radnom bukom od 20,5dB – isti nivo buke koji proizvodi i cvet koji raste. Tokom noći Breezeless će vas rashladiti i obezbediti miran i spokojan san. Uređaj se isporučuje kao WiFi Ready i daje mogućnost naknadne kupovine WiFi kontrolera i kontrole rada klime putem aplikacije na vašem pametnom telefonu. U odnosu na bežični daljinski upravljač, aplikacija ima i dodatne funkcije podešavanja stepena vlažnosti vazduha, kao i kontrolu potrošnje klima uređaja.

Ultimate Comfort klima uređaje karakterišu i: Dual filter: mrežica za prašinu velike gustine+hladni katalitički filter Daljinski upravljač sa Follow me funkcijom Skriveni displej na unutrašnjoj jedinici Funkcija brzog hlađenja/grejanja Funkcija "Ne uznemiravaj" Nizak nivo buke od 21.5 db pri najmanjoj brzini rada ventilatora unutrašnje jedinice Fino podešavanje brzine ventilatora u koracima od po 10% Boost funkcija (pojačani rad) Funkcija automatskog kretanja horizontalnih i vertikalnih krilaca Hlađenje i pri niskim spoljnim temperaturama Zaštita od hladnog izduvavanja u režimu grejanja Zaštita od zamrzavanja instalacija tokom zime - funkcija "8 stepeni" Autorestart Samodijagnostika


Recenzije korisnika

Napišite Recenziju

Garancija na uređaj se ne priznaje ukoliko uređaj nije montiran od strane ovlašćenog servisa i po pravilima struke. ACS Shop Service garancija - omogućujemo Vam do 5 godina garancije, uz obvezan godišnji redovan servis (na svakih 12 meseci ).

* nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene su sa uračunatim PDV-om.