Vaša korpa: 0,00 RSD.

Nema proizvoda u vašoj korpi.

Ukupno: 0,00 RSD.

MITEA MV-01

Više slika

MITEA MV-01

Tip: Ventilacija u letnjem periodu

Budite prvi u ocenjivanju ovog proizvoda

Stanje: Dostupno na lageru

mitea_logo


Ventilator sa raspršivačem

Bez PDV-a: 23.331,84 RSD. Sa PDV-om: 27.997,96 RSD.

Specifikacija

Proizvođač Ne
Preuzimanja N/D
Tip ventilatora Ventilacija u letnjem periodu
Zemlja proizvodnje Kina

mitea_ventilator_sa_rasprsivacem

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Model: MV-01· Radni napon: (190-250V/50-60Hz) 230V,

· Pokretljivost: 90 stepeni automatski, nagib 30 stepeni,

· Predviđeno za prostor: 30-50m3,

· Domet: 8m, Broj brzina: 3, Snaga motora: 260W,

· Snižavanje temperature: 4 - 8°C,

· Broj obrtaja / 1 min.: 1500 RPM,

· Protok vazduha m3/h: 5000-7000

· Vlažnost vazduha: 10%-85%,

· Dozvoljena temperatura okoline: +10 ~ +40°C,

· Visina ventilatora: podesiva 1700mm 

· Kapacitet vodenog rezervoara:

· 36 litara (dovoljno za 8 sati rada bez dopune rezervoara),

· Dopunjavanje vodenog rezervoara: moguće.

· Garancija 2 godine

mitea_ventilator

Protok vazduha m3/h: 5000-7000

Ventilator sa raspršivačem centrifugalnog sistema najčešću primenu ima za snižavanje temperature tokom vrućih letnjih dana u baštama kafića, privatnim dvorištima, igralištima... Stvara potpuno prirodni osećaj svežine u prostoru. Uživajte u svežem vazduhu tokom leta bez obzira da li ste na terasi , bašti, polu-zatvorenom ili zatvorenom prostoru. Sa maglenim ventilatorima nećete biti mokri ili pokvašeni bez obzira da li se koriste u otvorenom ili zatvorenom prostoru tokom leta. Čisti atmosferu od prašine i uklanja neprijatne mirise. Pogodan za hlađenje i ovlaživanje vazduha u prostorijama za životinje, restoranima, baštama,skladištima, proizvodnim halama, plastenicima, uzgajalištima pečurki i dr. ■ Preporuka za kvadraturu: 30-50m3 Najbolji uslovi za upotrebu u predelima ispod 1000 metara nadmorske visine sa temperaturom vazduha nižom od 40C. 

ventilator_rasprsivac

■ Precnik samog ventilatora 73cm Metalne lopatice propelera Površina ventilatora je prekrivena poliesterom za otvorene prostore, ima dobre performanse za sprečavanje rđanja, kao i dugotrajnost, električni sklop je otporan na kišu, tako da je pouzdan i bezbedan. Ručica i točkići omogućavaju lako premeštanje ventilatora. Sistem za maglu i sistem za raspršivanje pokreću odvojeni motori, motor koristi valjke koji nose strukturu i omogućavaju stabilan rad, slabo zagrevanje motora, dug radni vek, nizak nivo buke. Ventilator postiže dobar efekat atomizacije, količina magle je podesiva, električni deo vodene pumpe je potpuno izolovana i zatvorena zaštićena struktura i ima veoma visoke bezbednosne performanse u toku rada ■ Centrifugalni sistem je pouzdan i dugotrajan, jednostavan za korišćenje i jeftin za održavanje. Ne koristi filter, pumpe visokog pritiska i nema probleme sa blokiranjem dizni, mlaznica. ■ Potiskujući vodu, pomoću pumpe visokog pritiska, kroz specijalno dizajnirane mlaznice, stvaramo maglu sačinjenu od ultra finih kapljica prosečne veličine do 10 mikrona. Ove veoma sićušne kapljice jako brzo apsorbuju energiju (toplotu) okoline i tako isparavaju, stvarajući vodenu paru. Pritom ne dolazi do kvašenja ili kapljanja. Energija (toplota) koja je neophodna za isparavanje vode u vodenu paru je dobijena iz okoline i na taj način je okolni vazduh rashlađen Na ovaj način ventilator pored hlađenja prostora konstantno filtrira vazduh, a u zatvorenim prostorijama koristi se tako da prozori i vrata mogu biti otvoreni tokom celog dana u najtoplijem (tropskom) periodu.

mitea_ventilator_za_plazu

Recenzije korisnika

Napišite Recenziju

Garancija na uređaj se ne priznaje ukoliko uređaj nije montiran od strane ovlašćenog servisa i po pravilima struke. ACS Shop Service garancija - omogućujemo Vam do 5 godina garancije, uz obvezan godišnji redovan servis (na svakih 12 meseci ).

* nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene su sa uračunatim PDV-om.