Kontakt: (011) 6791-575

Vaša korpa: 0,00 RSD.

Nema proizvoda u vašoj korpi.

Ukupno: 0,00 RSD.

KLIMA-RENT

Iznajmljivanje klima uredjaja prestavlja jednostavno rešenje ako Vam je potrebna klimatizacija objekta na jedan ili više dana. Komercijalni klima uredjaj za iznajmljivanje obezbedjuje privremeno hladjenje različitih objekata kao sto su poslovni prostori,hale,magacini,...

Usluge iznajmljivanja klima uredjaja najčešće koriste Pravna lica za ,promocije,kongrese,konferencije,strucna predavanja i dr. Industriski rashladni uredjaj je tipa ROOF TOP hladi(greje) vazduh u prostoriji putem recilkulacije uz mogućnost dodavanja i do 30% spoljašnjeg vazduha.

(slika dole. jedan od načina povezivanja)

 

Primeri


Hladjenje server soba

U slucaju kvara klima uredjaja u server sobi potrebno je brzo reagovati zbog osetljivosti opreme na visoke temperature.Klima-rent je prva pomoć u ovakvim situacijama kao privremeno hladjenje do popravke postojećeg klima uredjaja.


KLIMA RENT Split sistem tip "floor standing"

Stubne unutrasnje jedinice klima uredjaja su kompaktne i lako prenosive.Idealne za postavljanje jer nije potrebno bušenje zidova za montažu.Snaga Hladjenja je 24.000Btu.


Klima uredjaji za manje prostore 

Pored sistema klimatizacije vecih prostora,posedujemo i slabije klima uredjaje za brzu i laku montažu u prostorijama manje kvadrature.


Otvoreni prostori 

Nije problem! Tu su Ventilatori koji u kombinaciji sa hladnom vodenom parom rashladjuju i osvežavaju vazduh na otvorenom.

Odlicno za zabave na otvorenom,sajmovi,svadbe,prijemi...


Hitna služba

Iznajmljivanje podrazumeva isporuku ,istovar i montažu klima uredjaja i pratećih elemenata.

Reference:

Hotel President

Rentiranje 4 stubna klima uredjaja 

klima rent


klima iznajmljivanje


 klima iznajmiti


 Iznajmljivanje 4 pokretna klima uredjaja i 2 spoljna ventilatora za potrebe snimanja reklame 

iznajmljivanje pokretne klime


pingvin iznajljivanje klima uredjaja