Vaša korpa: 0,00 RSD.

Nema proizvoda u vašoj korpi.

Ukupno: 0,00 RSD.

FUJITSU ASYG12KETA / AOYG12KETA

Više slika

FUJITSU ASYG12KETA / AOYG12KETA

Proizvođač: Fujitsu
Tip: Inverter
Nominalni kapacitet: 12000 BTU
Vrsta unutrašnje jedinice: zidni

Budite prvi u ocenjivanju ovog proizvoda

Stanje: Dostupno na lageru

fujitsu logo


Specijalna cena Bez PDV-a: 72.500,32 RSD. Sa PDV-om: 87.000,88 RSD.

Regularna cena 97.999,68 RSD.

Specifikacija

Napajanje (V, ph, Hz): 220v
Tip klima uređaja Inverter
Model spoljne jednice : ASYG12KETA
Model unutrašnje jedinice : AOYG12KETA
Vrsta unutrašnje jedinice zidni
Energetska klasa hlađenje A++
Energetska klasa grejanje A+
EER 3.65
COP 4.17
SEER 7.30
SCOP 4.40
Kapacitet grejanja (kW) 4.0 (0.9 - 5.3)
Kapacitet Hlađenja (kW) 3.4 (0.9 - 3.9)
Nominalni kapacitet 12000 BTU
Potrošnja struje hlađenje (KW) 0.935
Potrošnja struje grejanje (KW) 0.960
Temperaturni opseg rada hlađenje -10C ~ +46C
Temperaturni opseg rada grejanje -15C ~ +24C
Nivo buke unutrašnje jedinice (dB)min/max: 22/46
Protok vazduha hlađenje/grejanje (max.) m3/h 700
Dimenzije unutrašnje jedinice (VxŠxD) (mm): 295×950×230
Težina unutrašnje jedinice (kg): 11
Nivo buke spoljne jedinice (dB)min/max: 50
Dimenzije spoljne jedinice(VxŠxD) (mm): 541×663×290
Težina spoljne jedinice (kg): 25
Radni medijum: R32
Cevna instalacija tečna/gas (mm): 6,35 (1/4") / 9,52 (3/8")
Maksimalna dužina (m): 20
Maksimalna visinska razlika (m): 15
Prednapunjena dužina (m): 15
Zemlja proizvodnje Kina
Garancija: 2 godine
Proizvođač Fujitsu
Preuzimanja N/D

logo fujitsu klime

Potpuno novi dizajn. Elegantan i trodimenzionalni izraz sastavljen od zakrivljene površine lep je sa bilo kojeg mesta. Visoka energetska efikasnost i bogata ponuda funkcionalnosti od sada u novom ruhu.

Upravljanje pametnim uređajima

Jednostavna kontrola klima uređaja unutar ili izvan kuće moguća je pomoću opcionalnog bežićnog LAN adaptera putem aplikacije na vašim pametnim mobilnim uređajima.

Funkcije za udobnost

Režim snažnog rada

Klima uređaj u ovom režimu rada sa maksimalnim protokom vazduha i snagom kompresora vrlo brzo prostoriju učini ugodnom za boravak. Na ovaj način se u što kraćem vremenu podiže ili spušta relativna temperatura prostorije. 

Automatski režim rada

Klima uređaj se automatski prebacuje između načina grejanja i hlađenja ovisno o postavci temperature i sobnoj temperaturi. Režim rada je vrlo primetan u proleće i jesen kada temperature bitno variraju kroz dan i jedna temperaturna postavka nije dovoljna. 
 

Vertikalno usmeravanje strujanja vazduha

Kako bi se protok vazdzha usmerio po čitavoj prostoriji i postigla ujednačena raspodela hladnog / toplog vazduha u ovoj postavci lamele klima uređaja automatski osciliraju gore - dole.  

Automatska brzina ventilatora

Mikrokompjuter automatski podešava protok vazduha regulacijom brzine ventilatora kako bi pratio promene sobne temperature. Ova opcija je vrlo korisna kada se u prostoriji redovno otvaraju vrata ili prozori pa se usled toga menjaju i temperaturni uslovi.
 

Automatsko ponovno pokretanje

U slučaju privremenog prekida napajanja, klima-uređaj će se automatski ponovo pokrenuti u istom režimu rada kao i pre, nakon što se napajanje vrati.  
 

Rad grejanja od 10 ° C

Ova funkcija omogućuje da temperatura u sobi nikada ne pada niže od 10 °C.  Uređaj se samostalno pali i gasi kako bi uz što manju potrošnju energije zadržao postavljenu temperaturu.  
 

Postavka tihog rada

Uz već vrlo tihe unutarnje jedinice želimo smanjiti i ostale izvore buke kako bismo postigli još ugodniju atmosferu. Jedan od izvora te buke je i spoljna jedinica kojom sada takođe možete upravljati. Pomoću ove postavke može se odabrati visina buke spoljne jedinice. 
 

Difuzor protoka vazduha

Uz lamele za usmeravanje protoka vazduha, ovaj klima uređaj ima i dodatni zaslon koji se otvara/ zatvara na temelju senzora prisutnosti ljudi. Na ovaj način može trenutno i po potrebi poboljšati kvalitet i ugođaj u prostoriji i dodatno smanjiti neugodni osećaj direktnog izduvavanja. 
 

Dvostruko usmeravanje protoka vazduha

Kako bi se bolje usmerio protok vazduha po čitavoj prostoriji i postigla ujednačena raspodela vazduha u ovoj postavci lamele klima uređaja automatski osciliraju gore-dole i levo-desno. Na ovaj način se takođe može izbeći konstantano direktno duvanje u jednom smeru koje može biti izuzetno nepoželjno i čak štetno po zdravlje.
 

Funkcije uštede energije

Ekonomski režim rada

U ovom pametnom načinu rada postavka termostata automatski se menja s obzirom na temperaturu kako bi se izbeglo nepotrebno hlađenje i grejanje. I dalje će se održavati željeni temperaturni raspon i ugodna klima ali sa naglaskom na uštedu električne energije.  


 

Recenzije korisnika

Napišite Recenziju

Garancija na uređaj se ne priznaje ukoliko uređaj nije montiran od strane ovlašćenog servisa i po pravilima struke. ACS Shop Service garancija - omogućujemo Vam do 5 godina garancije, uz obvezan godišnji redovan servis (na svakih 12 meseci ).

* nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene su sa uračunatim PDV-om.