Kontakt: (011) 6791-575

Vaša korpa: 0,00 RSD.

Nema proizvoda u vašoj korpi.

Ukupno: 0,00 RSD.

Home C°mfort Expert

 daikin instalater

ACS Shop&Service d.o.o. - Home C°mfort Expert partner

Home C°mfort Expert Stručni program je servis dizajniran da zadovolji potrebe krajnjih kupaca . Kompanija koja je imenovana kao Home C°mfort Expert partner od strane Daikina, je prošla kroz rigoroznu selekciju i kao takva je odlično upoznata sa Daikin proizvodima. Home C°mfort Expert partneri poseduju lager svih Daikinovih klima uređaja za domaćinstvo i redovno prisustvuju   kursevima  usavršavanja kako bi mogli da ponude  najviši nivo usluge.


Daikinov salon

Home C°mfort Expert  stručnjaci su spremni da odgovore na sva vaša pitanja i vode Vas ka najboljem rešenju prilagođavajući se vašim potrebama i željama.U izložbenom salonu možete videti sve klima uredjaje pre kupovine i posavetovati se kako bi izabrali najoptimalniji.

Visok kvalitet osoblja

Jedan od strogih zahteva Home C°mfort Expert  je kontinuirana obuka. Osoblje  se sastoji od visoko kvalifikovanih profesionalaca koji poseduju najbolja znanja o  Daikin proizvodima.

Full service

Kada kupujete klima uredjaj, ne dobijate samo  proizvod. Kupujete ceo paket koji uključuje savetovanje( savet od stručnjaka) idejno rešenje,montažu i puštanje u rad ,obuku korisnika za rad sa klima uredjajem i na kraju servis  tj. održavanje klime u garantnom i van garantnom roku. 

Specijalne ponude

Home C°mfort Expert partneri ponekad  imaju veoma atraktivne i posebne ponude koje nećete naći kod drugih Daikin dilera. Ove ponude se kreću od popusta na konkretne modele klima uređaja do produžene garancije...

Više informacija na www.daikin.rs